Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Τραμπούκικες επιθέσεις σε περίπτερα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Καταγγέλουμε τις καταστροφές περιπτέρων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πετρούπολη, το Καματερό, τα Α. Πατήσια και το Γαλάτσι από τραμπούκους και φασιστοειδή. Στο Γαλάτσι μάλιστα τα φασιστοειδή έγιναν αντιληπτά την ώρα της προσπάθειας εισβολής τους στο περίπτερο και έτσι δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Προκαλεί ερωτηματικά η άνεση με την οποία δρουν τραμπούκοι και φασιστοειδή σε κεντρικά σημεία σε προεκλογική περίοδο. Υποτίθεται μάλιστα ότι τα περίπτερα μετά την αδειοδότηση φυλάσσονται από τις Δημοτικές Αρχές.

Ενοχλεί πολυποίκιλα από ότι φαίνεται η δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Για την οικτρή και απομονωμένη μειοψηφία των φασιστών η δράση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην υπεράσπιση των μεταναστών και των προσφύγων από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι την Ομόνοια και στην απόκρουση των επιθέσεων στις δημοκρατικές ελευθερίες αποτελεί εμπόδιο όπως έδειξαν και οι πρόσφατες αντιρατσιστικές κινητοποιήσεις στην Ομόνοια στις 9 Μάη. Ενοχλεί όμως και τις δυνάμεις της αστικής πολιτικής και του κατεστημένου, που με κάθε τρόπο θέλουν να εμποδίσουν την εμφάνιση και ενίσχυση μιας σύγχρονης, αντικαπιταλιστικής, επαναστατικής αριστεράς και ριζοσπαστικής οικολογίας, έξω από τα σχέδια των δυνάμεων του πολιτικού συστήματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους, την νεολαία, την αριστερά, να καταδικάσουν τις τραμπούκικες επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου