Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Να καταργηθεί το δουλεμπόριο - Αλληλεγγύη στη Κ. Κούνεβα

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και στα Προπύλαια στην Αθήνα, την Τρίτη 19 Μάη στις 6.30 μ.μ. και στη πορεία στα υπουργεία Εργασίας και Εσωτερικών, που διοργανώνει η «Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για την Αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα Κούνεβα και την Κατάργηση του Δουλεμπορίου στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα».

Στην πορεία προς τις ευρωεκλογές δεν αναδιπλωνόμαστε, δεν συναινούμε, δεν υποστέλλουμε τους εργατικούς αγώνες, αλλά, αντίθετα, στέλνουμε μήνυμα ότι ο δρόμος του Δεκέμβρη είναι αυτός που θα εξακολουθούμε να βαδίζουμε απέναντι στην καταιγίδα μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση και τα επιτελεία της Ε.Ε. για να διασώσουν τους καπιταλιστές και τα δολοφονικά τους κέρδη από την κρίση.

Απαιτούμε να αποκαλυφθούν τώρα οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που επιχείρησαν να δολοφονήσουν τη συνδικαλίστρια, εργάτρια και μετανάστρια Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Να καταργηθούν τώρα όλες οι συμβάσεις και εργολαβίες με δουλεμπόρους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα!

Να καταργηθεί το αντεργατικό και ρατσιστικό θεσμικό πλαίσιο που επέβαλαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που υποχρεώνει τους μετανάστες να δουλεύουν στους δημόσιους οργανισμούς μόνο με την κηδεμονία δουλεμπόρου εργολάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου