Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

22.000 ψήφοι για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ (0,43%)

Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας!
Το αποτέλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι περισσότερο από ελπιδοφόρο. Δεν είναι απλώς το υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία του χώρου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς. Πρωτίστως αποτελεί ένα πρώτο σταθμό μιας πρωτόγνωρης πανελλαδικής διαδικασίας συσπείρωσης, συζήτησης και ενωτικής δράσης σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες αγωνιστές σε όλη την Ελλάδα που στήριξαν το εγχείρημα σε αυτό το πρώτο του βήμα.

Τους καλούμε να συνεχίσουν να το πλαισιώνουν και να συμβάλουν, ώστε να αποκτήσει ρίζες η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε κάθε κοινωνικό χώρο και κάθε περιοχή. Καλούμε επίσης όλες τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής και επαναστατικής αριστεράς να στηρίξουν αυτή την ενωτική προσπάθεια, ειδικά σήμερα που φαίνεται ότι υπάρχει ένα πραγματικό ριζοσπαστικό ρεύμα μέσα στη ελληνική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση για εμάς οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας: στη μάχη ενάντια στη νέα αντιλαϊκή επίθεση που ετοιμάζουν, στους αγώνες ενάντια στη λιτότητα, την ελαστική εργασία, το ρατσισμό, την ΕΕ, στην προσπάθεια για αντικαπιταλιστική αριστερά αντάξια των προκλήσεων της εποχής και των απαιτήσεων του κόσμου του αγώνα.

Αναλυτική ανακοίνωση με εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε ότι αφορά την πολιτική συμπεριφορά του κόσμου και τους νέους πολιτικούς συσχετισμούς που διαμορφώνονται, θα εκδοθεί σύντομα από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά, μπείτε στην ειδική ιστοσελίδα του Υπουργείου εσωτερικών, στη διεύθυνση http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου