Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Συνεδρίαση της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αμπελοκήπων Θεσ/νίκης

Συνεδρίασε το Σάββατο 18/2 η Τ.Ε. ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αμπελοκήπων και συζήτησε στη βάση της απόφασης του τελευταίου Π.Σ.Ο. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και της πρότασης πολιτικής συνεργασίας.
Σε υλοποίηση των παραπάνω αποφάσεων και εκτιμώντας την αναγκαιότητα οργανωτικής ανασυγκρότησης της Τ.Ε. και εξώστρεφης δράσης αποφασίστηκαν:
α) νέα συνέλευση της Τ.Ε. Αμπ/πων την Κυριακή 5 Μάρτη, 11π.μ. στη ΜΟ.Κ.Α. με θέματα συζήτησης το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς/κατασχέσεις και το εργασιακό (επισφάλεια, "κοινωφελής", ανεργία νεολαίας κλπ.) καθώς και την οργάνωση των σχετικών με αυτά εκδηλώσεων της Τ.Ε.
β) εκδήλωση με θέμα το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς/κατασχέσεις - την Κυριακή 12 Φλέβαρη, 11π.μ., Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Συνδιοργάνωση με Τ.Ε. Ευόσμου (το αποφάσισε και αυτή σε συνέλευση Κυριακής 19/2) και Βορειοδυτικών Συνοικιών. Προτεινόμενοι ομιλητές Ηλίας Σμήλιος - Αρετή Σκουνάκη - Κώστας Στάγκος)
γ) εξορμήσεις στη γειτονιά με κείμενο της Τ.Ε. για προπαγάνδιση Αντιφασιστικού Συλλαλητήριου 18-3.
δ) εκδήλωση πριν το Πάσχα με θέμα εργασιακάυνδιοργάνωση με Τ.Ε. Ευόσμου και Β/Δ Συνοικιών.
ε) εκτίμηση ανάγκης και συμβολή σε κεντρική εκδήλωση στη Θεσ/νίκη για παρουσίαση πρότασης πολιτικής συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου