Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης στην παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/7, 18:30 στο τουρκικό προξενείο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
τηλ.: 2132063582, 6948369941, 6934535084, 6932828964



Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης
Η βαρβαρότητα δεν θα νικήσει τη δύναμη της αλληλεγγύης και την απόφαση για ελευθερία στο Κομπάνι
Παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/7, 18:30 στο τουρκικό προξενείο (Αγ.Δημητρίου & Δημ.Γούναρη)

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με όλους αγωνίζονται σήμερα για τα δικαιώματα, την ελευθερία και την κοινωνική απελευθέρωση των λαών, καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο τη βάρβαρη επίθεση του λεγόμενου «Ισλαμικού Κράτους» σε βάρος των νέων της Ομοσπονδίας Σοσιαλιστικών Ενώσεων Νεολαίας (SDGF) της Τουρκίας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνει μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους αγωνιστές του SDGF και όσους μάχονται για την ελευθερία στο Κομπάνι.
Με το έγκλημα στο Σουρούτς σε βάρος των νέων παιδιών που βοηθούσαν στην ανοικοδόμηση του Κομπάνι ο φασισμός του «ΙΚ» θέλει να στείλει ένα μήνυμα τρόμου. Η αποφασιστικότητα των αγωνιστών της SDGF να μην κάνουν πίσω, δίνει κουράγιο και αποτελεί πηγή ελπίδας και αυτοπεποίθησης για όλους όσους αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο.
Με τις πλάτες των ιμπεριαλιστών και της τουρκικής κυβέρνησης επιχειρεί το «ΙΚ» να χτυπήσει τον αγώνα του κουρδικού λαού στο Κομπάνι για γη και ελευθερία. Δε θα περάσουν, η πάλη των λαών και η διεθνιστική αλληλεγγύη θα νικήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου