Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Να αθωωθούν οι φοιτητές της Ξάνθης!

Μια ακόμα δίκη ενάντια σε αγωνιστές του μαζικού και του αντιφασιστικού κινήματος γίνεται αύριο στην Ξάνθη όπου ο καθηγητής της πολυτεχνικής σχολής  Γ. Παύλου  καταγγέλλει στον εισαγγελέα 9 φοιτητές(!!), αφού πρώτα είχε ενορχηστρώσει μηνύσεις εις βάρος τριών από τους εννιά, με ψευδείς κατηγορίες, σε συνεργασία με φασιστοειδές -φοιτητή του τμήματος ΗΜ/ΜΥ
 
Οι καταγγελίες του καθηγητή Γ. Παύλου και οι στοχευμένες μηνύσεις έρχονται σαν αποτέλεσμα της αναπαραγωγής από την πλευρά του της ρατσιστικής και φασιστικής ρητορείας, των υπογραφών σε σειρά από κείμενα με αντίστοιχο περιεχόμενο, των εκβιασμών για παύση και καταστολή της συνδικαλιστικής δράσης. Το μόνο “ενοχοποιητικό στοιχείο” των φοιτητών είναι η συνδικαλιστική και πολιτική τους δράση. Ο αγώνας ενάντια στην καθηγητική αυθαιρεσία και τις φασιστικές προκλήσεις.
 
Πρόκειται για κατευθείαν χτύπημα στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες. Για χτύπημα στο συνδικαλισμό και και στην υπεράσπιση των συμφερόντων της νεολαίας.  Ο λαός και οι φοιτητές κατέκτησαν με αγώνες  το δικαίωμα στο συνδικαλισμό και δεν θα αφήσουν να το καταργήσουν η τρόικα, η ΕΕ, οι κυβερνήσεις και ακόμα περισσότερο τα κάθε είδους φασιστοειδή. 
 
 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την προσπάθεια στοχοποίησης φοιτητών από τους δήθεν πανεπιστημιακούς που με την στάση αυτή ντροπιάζουν τον τίτλο, που άλλοι συνάδελφοί τους σε παλιότερες εποχές τον τίμησαν υπερασπίζοντας τα δημοκρατικά δικαιώματα  με σκληρό τίμημα.  
 
Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του φοιτητικού και του λαϊκού κινήματος. Η ιστορία αυτή δεν πρόκειται να τελειώσει αν δεν αθωωθούν οι φοιτητές και αν δεν καθαρίσει από κάθε φασιστική προπαγάνδα το πανεπιστήμιο!  
  •  Άμεση απόσυρση των καταγγελιών του Γ Παύλου στον εισαγγελέα
  • Καμία δίωξη των συμφοιτητών μας 
  • Απομάκρυνση του Γ. Παύλου από το πανεπιστήμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου