Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

462 Εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και ερευνητές στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία στις ευρωεκλογές

462 Εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και ερευνητές στηρίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία

Κάλεσμα στήριξης στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία ενόψει των ευρωκλογών της Κυριακής 9 Ιούνη υπογράφουν 462 εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και ερευνητές:  

Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μια πολιτική μάχη που θα κρίνει για το επόμενο διάστημα αν θα δυναμώσει η το πολιτικό ρεύμα και η πάλη:

·        για την ανατροπή της πολιτικής και της κυβέρνησης της ΝΔ, ενάντια στην συναινετική αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και την ακροδεξιά.

·        ενάντια στην ΕΕ του πολέμου, των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων σε δημοκρατία εργασία, παιδεία, υγεία, κοινωνικά αγαθά στο βωμό του κέρδους. Αγώνας για απειθαρχία-ρήξη- αποδέσμευση από αυτή.

·        Για το άνοιγμα δρόμου για μια αξιοβίωτη ζωή και μια κοινωνία που μας αξίζει.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο κρύβονται τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων και της νεολαίας, οι αιτίες και οι υπεύθυνοί τους. Κουβέντα για τον πραγματικό ρόλο της ΕΕ, που αποτελεί την πολιτική και οικονομική ένωση του κεφαλαίου, ενάντια στους λαούς και τα συμφέροντά τους. Θέλουν να μας πείσουν ότι τα συμφέροντα του συνασπισμού του ευρωπαϊκού κεφαλαίου είναι και δικά μας συμφέροντα.

Η εργατική τάξη στην Ευρώπη, η νεολαία, η μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών έχουν ήδη βιώσει εδώ και δεκαετίες τις αρνητικές επιπτώσεις της ΕΕ:

·        Η ΕΕ δεν ήταν ποτέ το "σπίτι των λαών". Αντίθετα, είναι η ηγετική δύναμη της εκμετάλλευσης, της καταστροφής των εργασιακών δικαιωμάτων, της υποταγής κάθε δημόσιου αγαθού στην "αγορά".

·        Η ΕΕ δεν εγγυάται την ειρήνη. Είναι ένας ιμπεριαλιστικός μηχανισμός. Συμμετέχει και υποστηρίζει όλες τις εισβολές που κατέστρεψαν ολόκληρες χώρες και οδήγησαν σε εκατομμύρια πρόσφυγες. Κλιμακώνει την πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή στο πλευρό του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ, πολλαπλασιάζει τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ κορυφαίοι παράγοντές της προετοιμάζουν τους λαούς για γενικευμένο πόλεμο, μιλάνε και επίσημα για "πολεμική οικονομία" στην ΕΕ.

·        Η ΕΕ δεν περιλαμβάνει "ισότιμους εταίρους". Εμβαθύνει τις ανισότητες μεταξύ των χωρών και μετατρέπει τις περιφερειακές οικονομίες σε ζώνες φτηνής εργασίας και υπερεκμετάλλευσης.

·        Η ΕΕ δεν είναι "ανθρωπιστική". Εφαρμόζει βαθιά ρατσιστικές πολιτικές δημιουργώντας την Ευρώπη- φρούριο. Κλείνει συμφωνίες για να κάνει μαζικές απελάσεις και επαναπροωθήσεις εκτοπισμένων ανθρώπων, οδηγώντας σε χιλιάδες θανάτους.

·        Η ΕΕ δεν επιχειρεί να "λύσει το ζήτημα του δημόσιου χρέους". Αντίθετα, το "δημόσιο" χρέος έχει αυξηθεί κατά πολύ από τότε που ιδρύθηκε η ευρωζώνη και φορτώνεται στις πλάτες του λαού και αποπληρώνεται από τους εργαζόμενους.

·        Η ΕΕ δεν είναι ένας "χώρος δημοκρατίας". Περιορίζει τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα και τη λαϊκή κυριαρχία. Οι πολιτικές της διευκολύνουν τον ρατσισμό και τον φασισμό.

·        Η ΕΕ είναι το επιτελείο που σχεδιάζει χειροτέρευση της εργασίας και καταλήστευση του παραγόμενου πλούτο και του περιβάλλοντος σε όφελος των κερδών των μονοπωλειακών ομίλων. Σχεδιάζει και προωθεί την συνταξιοδότηση στα 72+, την επέκταση της ελαστικής εργασίας, την αύξηση του εργάσιμου χρόνου και την αναλογική αλλά και απόλυτη μείωση της αμοιβής της εργασίας.

Στην εκπαίδευση ο ρόλος της ΕΕ στη χώρα μας είναι καθοριστικός και σηματοδοτεί όλες τις σημαντικές καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις σε όλες της βαθμίδες της εκπαίδευσης από τη δεκαετία του 1990 και μετά. Έχει ανάγκη την αλλαγή του «DNA» της εκπαίδευσης, η οποία καλείται να συμβάλει «στην ανταγωνιστικότητα των χωρών της Ευρώπης», μέσω της ακόμα μεγαλύτερης σύνδεσής της με την καπιταλιστική κερδοφορία και της πλήρους προσαρμογής της στις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχει πέτρα που να μη σηκώσεις στη χώρα μας και να μην έχει τη σφραγίδα της ΕΕ. Από τη Συνθήκη της Μπολόνια και της Λισαβόνας μέχρι τη Στρατηγική 2020, το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας δένεται με χιλιάδες νήματα με το στρατηγείο των Βρυξελλών.

Οι κεντρικοί πυλώνες της πολιτικής της ΕΕ στην εκπαίδευση είναι η στροφή στην απόκτηση δεξιοτήτων αντί για στέρεη επιστημονική γνώση, η μέτρηση των «μαθησιακών αποτελεσμάτων», η αξιολόγηση, το τρίπτυχο ευελιξία ‒ πιστοποίηση ‒ κινητικότητα, η κατάρτιση και η μαθητεία. Η αγορά και οι επιχειρήσεις ορίζουν τις αναγκαίες κάθε φορά δεξιότητες γύρω από τις οποίες οικοδομούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ το εκπαιδευτικό σύστημα περιστρέφεται γύρω από τη μέτρηση των «μαθησιακών αποτελεσμάτων». Αντί για κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, έχουμε ένα αέναο κυνήγι προσόντων και συνεχών επανακαταρτίσεων όπου ο καθένας προσπαθεί να επιβιώνει στην αρένα της μορφωτικής και εργασιακής κινητικότητας και περιπλάνησης με εκτόξευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Η μεγάλη μάχη των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση αλλά και συνολικά ενάντια στις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις στην εκπαίδευση εκτός από μάχη ενάντια στην κυβερνητική πολιτική είναι και αγώνας ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, αφού αποτελούν θεμελιώδεις της κατευθύνσεις.

Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η γνωστή διαδικασία της Μπολόνια ‒και οι διαδοχικές εξειδικεύσεις της, συνδέει άμεσα τα πανεπιστήμια με τις εκάστοτε «ανάγκες της αγοράς», αντιμετωπίζει σαν πολυτέλεια τις σπουδές σε συγκεκριμένους επιστημονικούς ή τεχνολογικούς τομείς με επιστημονικά καθορισμένα αντικείμενα ή την έρευνα που δεν είναι προσανατολισμένη στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Η ψήφιση του νόμου για τα ιδιωτικά ΑΕΙ έγινε με τη σφραγίδα του «ευρωπαϊκού δικαίου» ‒ως αναπόσπαστου μέρους του εσωτερικού‒, στο όνομα της «ανάγκης να συμβαδίσουμε με τις θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ».

Στις ευρωεκλογές πρέπει να εκφραστεί καθαρά το μήνυμα της καταδίκης αυτής της πολιτικής.

·        Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν είναι παντοδύναμη! Μπορεί να ανατραπεί. Το δείχνουν οι αγώνες στην εκπαίδευση, ο αγώνας την νεολαίας ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, οι αγώνες στην υγεία, στα σχολεία, η κοινωνική οργή για τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Οι αγώνες για ΣΣΕ με πραγματικές αυξήσεις για να ζούμε με αξιοπρέπεια και σταθερή και μόνιμη δουλειά ενάντια στην ακρίβεια και τη λιτότητα. Είναι ανάγκη να εκφραστεί το μήνυμα ενίσχυσης αυτών των αγώνων για να γίνουν νικηφόροι, για να ζήσει ο λαός!

·        Είμαστε σε αντιπαράθεση με τις προσπάθειες αναμόρφωσης - σταθεροποίησης του αστικού πολιτικού συστήματος, κόντρα στην διαμόρφωση ισχυροποιημένου πόλου συναινετικής αντιπολίτευσης αστικής διαχείρησης και της αναβάθμισης της ακροδεξιάς.

·        Ενισχύουμε τον πολιτικό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής του κεφαλαίου, της κυβέρνησης, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ.

·        Να μπούμε ανατρεπτική σφήνα με την ενίσχυση του ρεύματος που παλεύει ενάντια στον καπιταλισμό και βλέπει έξω από αυτόν.

Η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στέλνει μήνυμα στους λαούς της Ευρώπης πως υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτός της ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ ΣΤΙΣ ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ. Τώρα, όχι στο μέλλον. Αυτό είναι το συστατικό στοιχείο των διεκδικήσεων και των ελπιδοφόρων αγώνων που αναπτύχθηκαν σε όλη την Ευρώπη, από τους αγώνες των αγροτών, των εργαζόμενων για μισθούς, συντάξεις, την φοιτητική ιντιφάντα, για να νικήσουν. Παλεύουμε για μια Ευρώπη με τους λαούς στο τιμόνι της εξουσίας, πραγματικά ελεύθερη από την εκμετάλλευση, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον πόλεμο. Για μια Ευρώπη της κοινωνικής χειραφέτησης.

Για όλα τα παραπάνω στις Ευρωεκλογές στηρίζουμε - ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Ανατρεπτική Συνεργασία:

Δημόσια Εκπαίδευση (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια)

Αττική   

  1. Αγγελόπουλος Αντώνης
  2. Αθανασίου Ελένη
  3. Αθανασίου Ελευθερία
  4. Αθανασοπούλου Γιόλα
  5. Αναγνωστοπούλου Χρύσα
  6. Αναγνώστου Απόστολος
  7. Ανδρέου Μαρία
  8. Αντωνόπουλος  Κώστας
  9. Αντωνόπουλος Παύλος
  10. Αργυράκη Ευγενία
  11. Αρκομάνη Εύη
  12. Αυγουστίνου Μαρία
  13. Βαρβέρη Δέσποινα
  14. Βασιλάτου Βίκυ
  15. Βασιλείου Θεανώ
  16. Βάσσης Διονύσης
  17. Βέζου Θάνια
  18. Βενιού Ευρυδίκη
  19. Βουρεκάς Θοδωρής
  20. Βουτσίνος Αντώνης
  21. Γαϊτανή Μαρία
  22. Γανιάρη Ιφιγένεια
  23. Γέροντας Θωμάς
  24. Γεωργιάδου Κατερίνα
  25. Γιακωβάκη Κατερίνα
  26. Γιαννάκης Νίκος
  27. Γιαννούλης Στέλιος
  28. Γκαρανέ Ντίνα
  29. Γκικουρία Αϊντα
  30. Γκούτρα Δάφνη
  31. Δαλάινα Σπυριδούλα
  32. Δημητούλης Δημήτρης
  33. Διαμάντης Γιώργος
  34. Διαμαντοπούλου Μαρία
  35. Δινοπούλου Βαγγελίτσα
  36. Δούκα Ευαγγελία
  37. Εξάρχου Λένα
  38. Ζαραϊδόνη Βούλα
  39. Ζωϊτσάκος Σωτήρης
  40. Ηλιάδη Εύα
  41. Ηλιοπούλου Σταυρούλα
  42. Θαλάσση Έφη
  43. Ιωαννίδης Τάσος
  44. Ιωαννίδου Γιώτα
  45. Καβακλής Λουκάς
  46. Κακούρου Κωνσταντίνα
  47. Καλοξύλου Φούλη
  48. Καλούσης Ακρίτας
  49. Κανελλοπούλου Δώρα
  50. Καραγιώργου Δέσποινα
  51. Καραμήτρου Χρύσα
  52. Καραπάνος Δημήτρης
  53. Καρυώτης Δημήτρης
  54. Κατσιγιάννης Αλέξανδρος
  55. Κατσούλη Αθανασία
  56. Καυκιά Ζαχαρούλα
  57. Κιντή Δώρα
  58. Κιτσαντά Μάρθα
  59. Κονδύλη Νατάσσα
  60. Κονιδάρης Ευάγγελος
  61. Κοντελές Θανάσης
  62. Κορκά Νικολέττα
  63. Κοροντζής Παναγιώτης
  64. Κοτινόπουλος Αργύρης
  65. Κοτρώτσιος Νίκος
  66. Κουράκης Νίκος
  67. Κουρνιώτης Χρήστος
  68. Κουρτέση Κατερίνα
  69. Κουτσούκη Χρυσάνθη
  70. Κουτσώνης Βύρωνας
  71. Κυργιάκης Χρήστος
  72. Κυριακίδου Έφη
  73. Κυρομίτη Μερόπη
  74. Λάσκαρη Έφη
  75. Λένου Αλέκα
  76. Λιβανός Βασίλης
  77. Λιναρδάτος Φοίβος
  78. Λύχας Αντώνης
  79. Μαλγαρινού Βάσω
  80. Μάλλιου Κατερίνα
  81. Μαλτέζου Θεανώ
  82. Μάμαλη Ελένη
  83. Μαργαρίτη Ελεάνα
  84. Μαρίνης Γιάννης
  85. Μαρούτας Γιάννης
  86. Ματσούκας Χρήστος
  87. Μαυρίδης Θοδωρής
  88. Μένου Χαρά
  89. Μιλτσακάκης Μιχάλης
  90. Μιχαηλίδης Γιώργος
  91. Μιχαλόπουλος Γιώργος
  92. Μιχαλόπουλος Παναγιώτης
  93. Μονομμάτου Ειρήνη
  94. Μούρης Ηλίας
  95. Μουτάφης Οδυσσέας
  96. Μπανιά Φωτεινή
  97. Μπάρτζος Βαγγέλης
  98. Μπαχτή Άννα
  99. Μπίσσια Σταυρούλα
  100. Μπράζα Αφροδίτη
  101. Νασιόπουλος Δημήτρης
  102. Νικολούζου Ελευθερία
  103. Νταβλούρου Ιωάννα
  104. Ντίνος Θωμάς
  105. Ντόντορου Αλεξάνδρα
  106. Παζάλος Γιώργος
  107. Παϊζη Βάσω
  108. Παϊζης Σπυρος
  109. Παλαιστίδου Ελευθερία
  110. Παναγιώτου Χρήστος
  111. Πανάγου Μαρίνα
  112. Παπακωνσταντίνου Βιβή
  113. Παπασπύρου Απόστολος
  114. Παπαστεργίου Κατερίνα
  115. Παππά Ιωάννα
  116. Παρασσιρη Κατερίνα
  117. Πατέλη Βιολέττα
  118. Πατσιού Παναγιώτα
  119. Πέρδου  Χριστιάνα
  120. Πετροπούλου Έλενα
  121. Πέτσα Νικολέττα
  122. Πλαστήρας Δημήτρης
  123. Πλιάσας Κώστας
  124. Ποζίδου Ροζαλία
  125. Πορτελάνου Μαρία
  126. Πουλουτίδου Αναστασία
  127. Πραντσίδη Λίλα
  128. Προμπονά Ευγενία
  129. Προυσαλίδης Γιώργος
  130. Ρέππα Βενετία
  131. Ρέππα Ντίνα
  132. Ρέππας Χρήστος
  133. Ρίζος Σεραφείμ
  134. Σάββας Γιάννης
  135. Σαμοΐλης Γιάννης
  136. Σκαρτσελάκη Μαρίνα
  137. Σκούρα Μαρία
  138. Σμπιλίρη Γιάννα
  139. Σουραή Ροζίτα
  140. Σουρτζής Φώτης
  141. Σπηλιόπουλος Γρηγόρης
  142. Σταθακόπουλος Μιχάλης
  143. Σταυροπούλου Άννα -Μάγια
  144. Σφαιροπούλου Αθηνά
  145. Ταβουλάρη Μαριάννα
  146. Ταμβάκης Οδυσσέας
  147. Τάσσου Δήμητρα
  148. Τέλιου Χρύσα
  149. Τέφα Ελένη
  150. Τζιωρτζιώτης Σταύρος
  151. Τόλη Πολίνα
  152. Τουλγαρίδης Κώστας
  153. τριμανδιλη μαρια
  154. Τσαγκαράτου Αιμιλία
  155. Τσινές Γιώργος
  156. Φερεντίνου Αναστασία
  157. Φιλίππα Ακριβή
  158. Φρυδά Ευαγγελία
  159. Φωτιάδης Γιώργος
  160. Χαλάς Γιάννης
  161. Χαλκής Γιώργος
  162. Χατζέλα Δήμητρα
  163. Χατζηγρηγορίου Μαριάννα
  164. Χατζοπούλου Σοφία
  165. Χιώνη Νέτα
  166. Χλιβερού Κωνσταντίνα
  167. Χόρτη Παρασκευή
  168. Χριστοδουλοπούλου Αναστασία
  169. Χριστοπούλου Βασιλική
  170. Χρόνης Γιώργος
  171. Χρονοπούλου Μαριάννα
  172. Χρυσοχού Θεοπούλα

Μακεδονία – Θράκη

  1. Αγαπητός Θανάσης
  1. Αλεμίδου Θώμη
  1. Αναγνώστου Κατερίνα
  1. Αντωνιάδου Βάσω
  1. Αντωνίου Φανή
  1. Αυγέας Βασίλης
  1. Βαβούρης Χρήστος
  1. Βασιλειάδης Θωμάς
  1. Βασιλειάδου Δέσποινα
  1. Βασιλοπούλου Γιούλη
  1. Βενιός Ανδρέας
  1. Βλάχου Ασημίνα
  1. Βοζίκα Φωτεινή
  1. Βουρτσάκη Βάνα
  1. Γεωργάκη - Κόλλια Ειρήνη
  1. Γκίνος Βαγγέλης
  1. Γραβάνης Γρηγόρης
  1. Γώτσιου Νίκη
  1. Δεληγιαννοπούλου Πόπη
  1. Δομούζη Σταυρούλα
  1. Ζαγανίδης Χρήστος
  1. Θεοδωρίδου Ευδοξία
  1. Ιακωβάκη Λίλια
  1. Καλαμπαλίκης Γιώργος
  1. Καλημερίδης Γιώργος
  1. Κανάρης  Θανάσης
  1. Καπακτσής Αλέξανδρος
  1. Καπέτης Δημήτρης
  1. Καπλανίδου Χρύσα
  1. Καραγκούνη Βάσω
  1. Κατσαρού Ιωάννα
  1. Κορδίλας Ξενοφώντας
  1. Κοροξενού Δανάη
  1. Κουμαντζιάς Δημήτρης
  1. Κρεασίδης Γιώργος
  1. Κωτούλας Τάσος
  1. Λαθήρα Γιάννα
  1. Λαθήρας Γιάννης
  1. Λεγάκης Μιχάλης
  1. Μακρυγιάννης Στέφανος
  1. Μηλιαλήμ Τζεμαλή
  1. Μήτσος Παναγιώτης
  1. Μπαζιργιάννης Βασίλης
  1. Μπέντση Ελευθερία
  1. Μπέστα Αρετή
  1. Μπιτζένης Δημήτρης
  1. Μπουρδουμπούρα Γεωργία
  1. Ξοπλίδης Γιώργος
  1. Οικονομίδου Νάντια
  1. Παπανικολάου Βασιλεία
  1. Παπαρσένη-Παπαευσταθίου Άννα
  1. Παπατσίμπας Βασίλης
  1. Περιστεροπούλου Μαρία
  1. Σαββίδου Ιωάννα
  1. Σμήλιος Ηλίας
  1. Στεφανίδου Σοφία
  1. Τζένου Εύα
  1. Τζούλη Μαρία
  1. Τζώτζης Βασίλης
  1. Τρώντσιου Λίτσα
  1. Τσαλταμπάση Κατερίνα
  1. Τσολάκης Θανάσης
  1. Φίλιου Ρένα
  1. Χατζηθεοδωρίδου Μαίρη
  1. Χριστοφόρου Νίκος

Πελοπόννησος – Στερεά Ελλάδα

  1. Αποστολόπουλος Ανδρέας
  1. Ασμής Λάζαρος
  1. Βασειλειάδης Βασίλης
  1. Γράφου Ματίνα
  1. Ηλιάδη Δέσποινα
  1. Ηλιάδη Σοφία
  1. Ιωαννίδου Κατερίνα
  1. Κατσιώλη Αγγελική
  1. Καφές Μάνος
  1. Κολονιώτου Αναστασία
  1. Κυπραίος Εμμανουήλ
  1. Κωνσταντοπούλου Χρυσή-Ευτυχία
  1. Λαδά Χριστίνα
  1. Λασπίδου Αλίκη
  1. Λέκκας Παναγιώτης
  1. Μαλικούρτη Ελένη
  1. Μαστραπά Θεοδώρα
  1. Μίχας Γιώργος
  1. Μπαζώρας Γιάννης
  1. Μπιρμπίλη Καραλέκα Χριστίνα
  1. Μπίσσα Ελισάβετ
  1. Νικολοπούλου Φωτεινή
  1. Παπαχρόνης Δημήτρης
  1. Παυλοπούλου Ευρυδίκη
  1. Πολυζώη Νίκη
  1. Σβερκούνος Σπύρος
  1. Σενή Βασιλική
  1. Χαλιμούρδα Αντιγόνη
  1. Χρυσαφόπουλος Κώστας

 

 

Ήπειρος – Ιόνια – Θεσσαλία

  1. Αλεξάκος Φώτης
  1. Αναγνωστοπούλου Αρετή
  1. Βασιλείου Καλιρρόη
  1. Γκαραγκάνη Αγγελική
  1. Γκουλιώνης Στέφανος
  1. Γραβάνη Κατερίνα
  1. Ευαγγελάκος Βαγγέλης
  1. Καββαδάς Διονύσης
  1. Καραμαγκιόλας Σάκης
  1. Καρεγκλά Ελισάβετ
  1. Κατσιαμπούρα Σούλα
  1. Κλιάφα Βίτυ
  1. Κοντελές Δημήτρης
  1. Κοντογιάννη Μαριλένα
  1. Κούρτη Ιουλία
  1. Κωστογιάννης Ταξιάρχης
  1. Λάκκα Λαυρία
  1. Λιάπη Ελισάβετ
  1. Μαυροζούμης Σπύρος
  1. Μητσοπούλου Όλγα
  1. Μούστου Γαβριέλα
  1. Ντούπη Μαρία
  1. Παλάτου Φανή
  1. Παπαθανασίου Αργύρης
  1. Παππάς Θεόφιλος
  1. Παρασκευά Αναστασία
  1. Πολίτης Λουκάς
  1. Πρεκατές Αλέξης
  1. Σεβαστίδου Όλγα
  1. Σούρλα Ευδοκία
  1. Σοφοτάσιου Μαρία
  1. Τέγου Μαρία
  1. Τζαβέλλα Λίτσα
  1. Τζελέτας Νίκος
  1. Τζέρπος Νίκος
  1. Τζομάκα Αρετή
  1. Τσαρούχα Δήμητρα
  1. Τσιλιμπαρή Όλγα
  1. Τσιούπης Κωνσταντίνος
  1. Χρυσικού Γιαννούλα
  1. Χύτας Δημήτρης

Κρήτη – Νησιά Αιγαίου

  1. Αλχατζίδου Μάχη
  1. Αντίοχος Βασίλης
  1. Βαφιά Μαρίκα
  1. Γεωργοκώστα Σοφία
  1. Γιακουμάκης Μανώλης
  1. Γκίκα Έφη
  1. Γκουλιούμη Ζακελίνα
  1. Διαμάντας Ανδρέας
  1. Διαμαντίδης Τάκης
  1. Ζαμπουλάκης Νίκος
  1. Ζάχου Ελένη
  1. Καραμπατζάκη Αλίκη
  1. Καψαλάκη Σταυρούλα 
  1. Κιτσώνας Μιχάλης
  1. Κοκκόλης Λεωνίδας
  1. Κούντη Σοφία
  1. Κυριακόπουλους Μάνθος
  1. Λαμπράκης Στέλιος
  1. Λιόντος Βασίλης
  1. Μαυρίδη Μαρία
  1. Μπιχάκης Φώτης
  1. Μποτσώλης Φώτης
  1. Μπουτούλη Εύη
  1. Νικολόπουλος Απόστολος
  1. Νομικός Πέτρος
  1. Οικονομάκη Μαρία
  1. Παζαρλή Αγγελική
  1. Πανούλας Πάνος
  1. Παπαδημητρίου Τάκης
  1. Παπαδογιαννάκης Μίνως
  1. Παπαμηνά Μαργαρίτα
  1. Παπαστεργίου Ευμορφία
  1. Πιπίλη Αναστασία
  1. Ρακόπουλος Κώστας
  1. Ρώιμπα Φωτεινή
  1. Σβάρνα Καλλιόπη
  1. Σγατζός Αριστείδης
  1. Σκαρσουλη Βαγγελιω
  1. Σπανουδάκης Αντώνης
  1. Στρατουδάκης Αναστάσης
  1. Τζήκα Δώρα
  1. Τρούλη Αντιγόνη
  1. Τσίτσος Άρης
  1. Τσορμπατζόγλου Μιχάλης
  1. Φαγογένης Κώστας
  1. Φατής Θανάσης
  1. Φιλιακούδη Γεωργία
  1. Χαιρέτη Ειρήνη

Ιδιωτική Εκπαίδευση

  1. Αγοραστού Λήδα
  1. Άλλιου Μάδγα
  1. Αρφάνη Δάφνη
  1. Ασπράγκαθος Αβραάμ
  1. Ασπρούδη Κατερίνα
  1. Βακαλούδη Ευαγγελία
  1. Βαριπάτη Έλλη
  1. Βέργος Λεωνίδας
  1. Δελαγραμμάτικα Φίλια
  1. Διαβολάκης Θανάσης
  1. Διαμάντης Γιώργος
  1. Ζάχαρη Αγγελική
  1. Ζάχαρης  Χαράλαμπος
  1. Ζούπα Σοφία
  1. Θεοχαροπούλου Κωνσταντίνα
  1. Κακαλής Χρήστος
  1. Καλαμπαλίκης Χρήστος
  1. Καπετανάκη Γαρυφαλλιά
  1. Καραλή Αιμιλία
  1. Καράτζης Γιώργος
  1. Καρδαμήτσης Παναγιώτης
  1. Κετάνη Ελένη
  1. Κοζανιτάς Γιώργος
  1. Κολοβός Δημήτρης
  1. Κοντομήτρου Νάσια
  1. Κοτσώνη Λαμπρινή
  1. Κουτρομάνος Μιχάλης
  1. Λαμπροπούλου Μίνα
  1. Λέντζιου Δήμητρα
  1. Μανουσέλη Μαίρη
  1. Μανωλάκης Ιάσονας
  1. Μασούρας Ιάσονας
  1. Μεσολογγίτη Πηνελόπη
  1. Μιχαηλίδου Ελένη
  1. Μπάρλος Λουκάς
  1. Μπατζάκης Παναγιώτης
  1. Ντρενογιάννη Αντωνία,
  1. Ντρίζος Άγγελος
  1. Οικονομίδου Φανή
  1. Παπαγεωργίου Κώστας
  1. Παπαδήμας Δημήτρης
  1. Παπανικολάου Νόρα
  1. Πάπαρη Ιωάννα
  1. Παπαχρόνης Θοδωρής
  1. Παστρωμά Στεφανία
  1. Πελεκούδας Νίκος
  1. Περράκη Ιωάννα
  1. Ράπτη Αναστασία
  1. Σούρλας Κωνσταντίνος
  1. Τάχου Εύη
  1. Τεμπονέρα Δήμητρα
  1. Τόλη Λίτσα
  1. Τσιλικούδη Ελισάβετ
  1. Τσιούνης Διονύσης
  1. Χαντζή Μαρία

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

  1. Αμπάτης Διονύσης
  1. Αραχωβίτης Λάμπρος
  1. Βασιλείου Νίκος
  1. Γρύλλιας Κωνσταντίνος
  1. Γούναρη Παναγιώτα
  1. Γρόλλιος Γιώργος
  1. Θεμελής Σπύρος
  1. Καπιτσίνης Νίκος
  1. Κάργας Γιώργος
  1. Κατσανεβάκη Ζαμπία
  1. Κατσιαμπούρα Γιάννα
  1. Κουσουρής Δημήτρης
  1. Κωνσταντίνος Γρύλλιας
  1. Κωστοπούλου Βάσω
  1. Λιάμπας Τάσος
  1. Λούβρου Ιωάννα
  1. Μαυρουδέας Σταύρος
  1. Μπουγιούκος Κωσταντίνος
  1. Νικολούδης Δημήτρης 
  1. Παλούκης Κώστας
  1. Παυλόπουλος Δημήτρης
  1. Πετροκόκκινος Λουκάς
  1. Σκορδούλης Κώστας
  1. Σκούφογλου Μάνος
  1. Σταμούλης Κώστας
  1. Τζήκας Χρήστος
  1. Τονοζλής Γιώργος
  1. Χατήρης Μανόλης
  1. Ψύλλος Στάθης

Εργαζόμενοι/ες στην Έρευνα

  1. Kορδαλής Νίκος
  1. Βλάχας Παντελής
  1. Βυθούλκα Αναστασία
  1. Δελασούδας Ιάκωβος
  1. Ζαφειρόπουλος Χάρης
  1. Θάνου Ειρήνη
  1. Κοντοδήμας Κωνσταντίνος
  1. Κοσίνας Χρήστος
  1. Κούρλα Μιχαέλα
  1. Κουρνοπούλου Αντωνία
  1. Κυριακίδη Σοφία
  1. Μαλεφάκη Ηρώ
  1. Μαυροειδή Δήμητρα
  1. Μηνακάκης Αλέξανδρος
  1. Παπαδάκη Ευγενία
  1. Παπαδάκης Δημήτρης
  1. Παλληκαράκης Νίκος
  1. Πισίνας Γιώργος
  1. Προυσαλίδη Θένια
  1. Σάμαρης Μιχάλης
  1. Σπυρόπουλος Φώτης
  1. Τζιουβάρα Ολύβια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου